Dj Иван Тодоров

Правило номер едно при планиране на сватба !!!

Запомнете това правило, когато планирате сватба – организирате ПРАЗНИК! Придържайте се към него във всеки един момент, организирайте нещата така, че да бъде весело и за вас, и за гостите ви. Нека обстановката бъде максимално празнична!

За да бъде приятно и добре организирано тържеството и всички да се чувстват добре, най-важното условие е настроението.  Доброто настроение зависи и идва от много елементи, но най-важният от тях със сигурност е музиката. Това е причината да се налага особено да внимавате при избора на диджей. Потърсете отговорен професионалист, за да сте сигурни, че музиката ще е на ниво, гостите ще се забавляват и танцуват. Така че няма какво да премисляте – важното е да се получи истинско тържество.

Ако позволите планирането на вашата сватба да ви стресира, това ще развали празника ви. Вместо да се вълнувате приятно и да се веселите, ще бъдете под напрежение и постоянно ще се притеснявате какво ще се случи. Потърсете професионалисти, които да ви помогнат както за организацията на тържеството, така и на самия празник. Само така ще можете да се насладите пълноценно на момента и ще пристъпите доволни към новия си живот. Има неща, които не можете да контролирате като климата например, но всичко останало е изцяло във вашите ръце и до голяма степен зависи от избора на екип! Това ще бъде вашата сватба, не позволявайте на роднини или приятели да окажат твърде голямо влияние върху решенията ви. Водете се най-вече от собствените си желания и мечти, недейте да реализирате нечии неизпълнени такива. Само така накрая ще сте удовлетворени от празника си.

За прекрасна сватба имате нужда от добра храна, алкохол, развлечения, диджей, фотограф, и красива украса… Добре е поне месец преди големия ден да започнете да оглеждате и да подготвяте нещата. Ако имате други специални желания, които да направят събитието още по-вълнуващо и незабравимо за вас, не се колебайте да ги включите в програмата си. Това е един от най-важните дни в живота ви! Така че ако сте прекалено заети и имате колебания дали успеете да отделите нужното внимание на организацията, наемете професионалисти и за тази задача. Сватбеното тържество трябва да е прекрасно, изцяло по ваш вкус. Не правете компромиси! Успешно планиране на празника !!!

DJ Иван Тодоров