Нашата невероятна сватба мина. Затова искам да благодаря специално на следните велики личности:
На първо място слагам моята съпруга – Megi Radeva. Благодаря ти, че си винаги до мен и че заедно направихме този невероятен празник. Също така искам да благодаря и на нашите родители – без вас нямаше да се справим! Благодаря и на кумовете за страхотната изненада и невероятното настроение, което направиха на сватбата.
А ето и нашият екип, без който събитието нямаше да е такова, каквото беше
Сватбен агент – Martina Slavova и нейната сватбена агенция „Harmony“ (https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D…/…)
Фотограф – Ivan Slavov от Ivan Slavov Photography (https://www.facebook.com/IvanSlavovPhotography/?fref=ts)
Видео – Влади от Volks Vision
DJ- Иван Тодоров
Ресторант – Атриум (Гранд Хотел Поморие)

Започвам от фотографа, защото това беше услугата, на която аз като хоби фотограф, държах най-много. С Иван се запознах преди 2 години и му казах, че искам да е фотограф на сватбата ми. Бях прегледал цялото му портфолио и знаех, че точно това искам. Той тогава ме сметна за ненормален, понеже му се обаждам 2 години по-рано, но се съгласи де. За Иван бях чувал не само позитивни неща, като цяло той е много директен и си казва всичко направо, което разбира се по нашите дължини не се харесва. В деня на сватбата беше абсолютно точен (дори подрани, май трябва да му плащам овъртайм сега), разпъна оборудването и започна. През цялото време беше незабележим, изобщо не пречеше никъде и беше страхотен професионалист. Като хоби фотограф мога да кажа, че работи страхотно със светлината и поне първите две снимки, които видях, са невероятни. Най-много се радвам, че е достатъчно луд, за да вкара цялото си оборудване в една река, през която 2 минути по-късно да минат 6 руски джипа (това беше една от следсватбените ни фотосесии), само за да направи поредния невероятен кадър.
Година след като се запознах с Иван, разбрах, че съпругата му Мартина Славова е сватбен агент с (тогава) малко опит, но много ентусиазъм. Доверихме се безрезервно на Марти и нито за секунда не съжалявам за това. „Harmony“ беше единствената агенция, която се съгласи да направи сватбата ни така, както ние я искаме, а не да ни предлага готови решения. Мартина беше на наше разположение по всяко време (буквално) на денонощието и ние съответно бяхме достатъчно нагли и се обаждахме винаги около 11-12 през нощта. Тя направи сватбата ни точно така, както си я представяхме. Освен това заради това, че ги наехме с Иван Славов в екип, получихме подарък следсватбена фотосесия. До последния момент правихме промени и нито веднъж не ни каза: „Това няма как да стане“. Страхотна бе и като човек, не само като професионалист. А екипът и се състои от няколко страхотни момичета, които носеха стълби, роднини, ако се беше наложило щяха да изнесат и мен – младоженецът. Намери решение за всеки проблем като професионалист и не остави нищо да развали празника ни.
Видеото ни беше от Volks Vision, като наше изискване беше лично Влади да снима на сватбата. Той се съгласи и заедно с асистента си направиха един прекрасен филм и трейлър към него. Отново – незабележими през цялото време, а в същото време май са били навсякъде и постоянно.
DJ – Иван Тодоров. Невероятно позитивен човек и страхотен професионалист. Направи супер купон, винаги беше насреща и преди самата сватба. Съобрази се с всички наши желания (като например да няма чалга на сватбата). Водеше страхотно цялото събитие и направи много добър екип с кума. Помагаше през цялото време с идеите и предложенията си и беше просто незаменим. За мен най-добрият ДЖ в Бургас и региона.
На това място искам да благодаря и на моя добър приятел – ДЖ Ясен Ончев за съдействието му за микса за нашия сватбен танц.

Като цяло мога да кажа, че съм изключително доволен от целия ни екип. Страхотни професионалисти, които препоръчвам с ръка на сърцето.

14231285_1442746935753929_5610913588713452889_o

© 2013 DJ Ivan Todorov | Web support by Aristidov.com | Мои Приятели и партньори | БЛОГ