Dj Иван Тодоров

Моника & Росен

Шести септември – Национален празник и безспорно най – дълго очакваният и в последствие най – щастлив ден за мен и Моника.
Подготовката за нашата сватба започна преди година и половина. Родени и израстнали под „Сините камъни“, мечтаехме за една по – различна, по – луда и разбира се лятна сватба. Морска… Именно такава сме си я представяли!
Живеейки далече от морето имахме огромното желание да сбъднем тази мечта.
Музиката е в основата на едно незабравимо лятно парти, каквато искахме да бъде и нашата сватба. Представяхме си да поканим интересен за гостите водещ, който да ги забавлява, но и търсихме баланса да не превърнем събитието в “stand-up comedy”.
Година по- рано, бъдещият ни кум, по случайност беше поканен на сватба край морето , на която DJ-ят e създал уникална атмосфера. Е, добре, но не знаехме името на този човек.
След първата среща със сватбените агенти, дискутирахме вариантите за партньорски екип. Сред имената на фотографи, видеоператори и DJ-и , се спомена името на Иван Тодоров, при което кума реагира, че именно това е страхотния DJ от сватбата, на която е бил.

Доверихме се интуитивно и решихме, че няма да имаме нужда от водещ и жива музика, а само от DJ Иван Тодоров.
След цялостната организация, последните няколко дни преди сватбата прекарахме леко неспокойни поради възможността от евентуално объркване на многобройните детайли около събитието.
Нищо подобно не се случи! Благодарение на Иван Тодоров, сватбата се превърна в страхотно изживяване за нас като младоженци, а и за всички гости. Създадената от него атмосфера, страхотно подбраната музика, отличното водене на цялото тържество в партньорство с Марти и Яна https://www.facebook.com/www.yana.bg/ – надминаха очакванията ни!
И моля не бъркайте с това, че Иван Тодоров е DJ. Той е много, много повече – водещ с неизчерпаема енергия и неподправен хумор. Качеството на техниката в това число и осветението, с което разполага е на много високо ниво… и разбира се усета да ни задържи цяла вечер (до 4 сутринта) на дансига е неповторим!
Благодарим ти, Ванка! Росен & Моника“