Dj Иван Тодоров

DJ Иван Тодоров

DJ Иван Тодоров

Иван-Тодоровв

Здравейте, аз съм DJ Иван Тодоров!
Музиката винаги е била моя страст, но всичко започна през 1997г., когато се явих на кастинг за радиоводещ, организиран от радио „Гларус“. След кратко обучение това стана моята професия и през следващите десет години работих последователно в „Гларус Микс“, „Атлантик“ и „ФМ+“. Паралелно се развивах като клубен и парти диджей.
През 2004г. реших окончателно да приключа с клубната работа и се насочих изцяло към водене на сватбени тържества, озвучаване и техническо обезпечаване на чaстни и фирмени събития. През юни 2017г. отбелязах своя двадесет годишен юбилей, откакто хобито ми се превърна в професия. През 2023г. имах още един юбилей, двадесет години, откакто започнах да водя сватбени тържества. За моя радост, тръпката си остана и продължавам със същото желание и страст да практикувам любимата ми професия, към която се отнасям изключително сериозно и развивам като бизнес. Постоянно инвестирам в нова техника, участвам в специализирани семинари, организирам и посещавам националните срещи на сватбения бранш и не спирам да развивам своите умения. Може би това е една от причините, колегите да ми гласуват доверие и през 2019.г бях избран от тях, за председател на „Националната Асоциация на Професионналните Сватбени Дисководещи“ /НАПСД/, в която членуват професионалисти от цяла България. Виж повече

Стил на работа

За мен е важен индивидуалният подход към всеки мой клиент. Съобразявам подбора на музиката, протичането на програмата, ритуалите и другите моменти от събитието с вашите изисквания и желания.
Името ми е гаранция за солиден опит, добра музикална култура, динамичен микс, представителен вид и настроение.

Отзиви

Блог

За нас

Имате нужда от професионален дисководещ, конферансие, озвучител и ефектно осветление ?

 „Мобил Диджей Бургас” е точно това, от което се нуждаете, ние предлагаме качествени и професионални услуги. Аз и екипът ми сме се специализирали във воденето на сватбени и семейни тържества, коктейли, презентации, абитуриентски балове, детски партита и озвучаване на мероприятия. Разполагаме с богата фонотека, работим еднакво добре с всички музикални стилове, изцяло съобразени с индивидуалните Ви изисквания. Освен с музика, можем да разнообразим вашето парти с видеоклипове на любимите Ви песни (VJ – Video Jockey), или да ги изпеете с вашите приятели на караоке (KJ – Karaoke Jockey). Апаратурата, с която боравим е от най-висок клас, това е гаранция за високо качество на звука и безаварийно протичане на мероприятието. Предлагаме ефектно, сватбено и парти осветление, чрез което ще променим изцяло визията на вашия празник.