Dj Иван Тодоров

Има 3-ма души, на които двамата заедно с Alvaro Diaz, се опитахме възможно най-кратко да напишем и изкажем нашите благодарности. Но това не се оказа лесно, защото има толкова много чувства и признателност, които сме изпитали всеки по свое му. Колкото и да се опитваме да направим комплименти към вас няма да бъдат достатъчни, за да опишем благодарността, че бяхте до нас.
Росен Георгиев и неговият асистент Павлин Динков са хората, който направиха нашата фотография. Росен е несъмнено професионалист! Казвала съм му много пъти, че той е единственият човек, пред чийто обектив съм искала да застана някога. Искахме той да е нашият фотограф за нашият сватбен ден и за това той беше нашият единствен избор. За това ти благодарим много, за това че видя в нас, това което ние не виждаме, че ни накара да се чувстваме изумителни просто такива каквито сме, да се се усмихваме без да се притесняваме дали изглеждаме добре. Благодарим ти, че ни позволи да те познаваме и ни даде шанс да застанем пред твоят обектив.
Иво Вартанян направи цялостното видеозаснемане на нашият сватбен ден. Comming soon…
Иван Тодоров води цялата програма на сватбеният ни ден. Води сватбата на 2 езика, което ни се струваше, че ще е някак тромаво, ноооо някак си даже не усетихме, че наистина се говoреше на различни езици. Невероятен човек, безспорен професионалист и отворен човек. Способността му да събужда доверие в хората е несъмнено едно могъщо качество, което притежава, каквото е и музикалният слух. Ако не ги притежаваш няма как да повериш такъв специален ден от живота си на този човек. Музиката беше подбрана по вкуса на всички гости и дори да е имало моменти, които не си спомняме, знаем само как през цялото време сме били на дансинга и сме се забавлявали, заедно с нашите гости. Не бихме променили нищо от това което направи от ритуала, през ресторанта, чак до края на партито. Благодарим ти!

Mihaela & Alvaro Paredes